0724.023.846 / 0724.303.526 contact@peekabooth.ro

Cabina Foto PeekABooth

Cabina Foto PeekABooth este o provocare aparuta din dorinta de a oferi momente frumoase invitatilor tai si pentru ca voiam sa facem o schimbare, voiam sa aducem un plus de valoare la nivel de evenimente in Romania. Dupa ce am strabatut tara in lung si in lat, participand la nunti, botezuri,zile de nastere, petreceri tematice, evenimente corporate, putem sa ne declaram multumiti de realizarile noastre.

Cabina foto PeekABooth iti ofera o experiență pozitivă și plină de satisfacții. Suntem dedicați ideii de a-ti depasi asteptarile.Noi intelegem importanta unui eveniment reusit si nu suntem dispusi sa ne multumim cu putin. Tocmai din acest motiv iti oferim un produs de calitate si servicii exceptionale.

Calitatea serviciilor este punctul principal al filozofiei noastre. Nu ne multumim sa iti satisfacem dorintele ci facem tot posibilul iti depasim asteptarile, tocmai pentru ca ne dorim ca tu impreuna cu invitatii tai sa va bucurati din plin de ceea ce avem de oferit.

 

Meriti ce e mai bun, iar alegand Cabina Foto PeekABooth exact asta primesti.

 

Cabina Foto de Inchiriat PeekABooth nu este doar o cabina foto ci este o experienta. Serviciul pe care il oferim nu este doar fotografierea invitatilor ci o experienta completa, total diferita de ce ai vazut pana acum. Asistentii PeekABooth prezenti la evenimentul tau se vor asigura ca invitatii tai se simt confortabil in fata aparatului foto si vor savura fiecare moment al experientei.

Daca iti doresti ca invitatii tai (chiar si cei mai morocanosi dintre ei) sa rada cu gura pana la urechi, sa se prosteasca cum n-au mai facut-o vreodata, sa se schimonoseasca ca niste copii de gradinita, sa se imbratiseaze cu patos, sa fie mai nebuni ca niciodata, atunci nu trebuie sa lipseasca la evenimentul tau, o cabina foto.

Noi ne aducem aportul la aceasta stare de bine prin: Tehnologie de ultima generatie in privinta softului de procesare al imaginii, aparat foto DSLR profesional, imprimanta foto de rezolutie mare, posibilitatea de a transforma fotografia in magnet si o mare gramada de masti, peruci, mustati, ochelari, buze, palarii samd. Scopul este ca oricare invitat ce trece prin fata aparatului foto sa isi gaseasca deghizarea potrivita si sa isi faca de cap, la propriu si la figurat! Partea faina este ca pe langa pozele standard in 2 sau 3 persoane, avem posibilitatea sa grupam chiar si 10-12 oameni in acelasi cadru – iti imaginezi ce poate iesi acolo, nu?

Toti incearca sa organizeze evenimentul perfect insa putini stiu cum sa reuseasca asta. Pentru ca o petrecere sa fie perfecta trebuie ca invitatii tai sa se distreze din primul pana in ultimul minunt. Noi venim in ajutorul tau si impreuna cu Cabina Foto Peekabooth asiguram un plus de distractie celor prezenti. Noi reusim sa ii facem sa rada chiar si pe cei mai seriosi si timizi invitati!

 

Nu incercam sa reinventam fotografia. Vrem doar sa facem procesul fotografic mai distractiv!

 

Cabina foto de inchiriat Peekabooth va propune un concept nou de cabina foto dedicata tuturor tipurilor de evenimente.

Va punem la dispozitie cabine foto deschise care permit fotografierea unui numar mai mare de persoane. Asta se traduce prim mai multa distractie si amintiri de neuitat care sunt luate acasa de catre toti invitatii. Spre deosebire de un fotograf obisnuit, cabina foto Peekabooth ofera invitatilor posibilitatea de a primi pozele in mai putin de 10 secunde.

Deasemenea, fiind vorba de cabine foto deschise, beneficiati de o calitate sporita a produsului. Cabina foto deschisa permite folosirea unui set de lumini mai performant care garanteaza iluminarea perfecta indiferent de iluminarea din sala in care se desfasoara evenimentul.

Cu ajutorul cabinei foto de inchiriat Peekabooth distractia si voia buna sunt garantate. NU INCERCAM SA REINVENTAM FOTOGRAFIA, ne dorim doar sa facem procesul fotografic mai distractiv si ALTFEL decat pana acum. Cabina foto, pe langa poze, ofera invitatilor o stare de bine si de relaxare in fata aparatului foto. Avand posibilitatea de a se vedea live pe ecranul de mari dimensiuni al cabinei invitatii vor fi mai relaxati si mai inventivi in fata 'fotografului'.

Stim ca evenimentul tau este unic. Te asiguram ca si pozele sunt unice. Indiferent de dimensiunea pentru care optezi (10x15-marimea clasica; sau 5x10-stripuri) echipa Peekabooth iti ofera posibilitatea personalizarii aspectului acestora pana in cel mai mic detaliu.

 

NE RECOMANDA:
-EXPERIENTA
-PASIUNEA PENTRU FOTOGRAFIE
-EFERVESCENTA
-DORINTA DE A DEPASI ASTEPTARILE