0724.023.846 / 0724.303.526 contact@peekabooth.ro

Istoria Cabinelor Foto

Scurta introducere in istoria  cabinelor foto si aparitia acestora:

Inchiriere cabinelor foto a devenit in ultima vreme foarte populara nu numai in Statele Unice ci si in Europa. La evenimentele medii sau mari cum ar fi nunti, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate prezenta cabinei foto a devenit parte din decor. Cabina foto este un mod distractiv de a adauga putina culoare evenimentelor. Putina lume stie insa ca …

…Patentul pentru prima ‘masinarie foto automata’ a fost depus in anul 1888! Din pacate acesta nu a fost construita niciodata.

…Prima cabina foto contruita a fost prezentata in anul 1889 la Targul de la Paris? Fotograful Mathew Steffens este primul care a prezentat publicului o asftel de masinarie. Din pacate aceasta era greu de folosit si nu a avut priza la public.

…Prima cabina foto care a avut succes comercial a apartinut lui Conrad Bernit si a fost botezata Bosco (anul 1890).

…Prima cabina foto cu perdea a aparut abia in anul 1925 si a fost construita de Anatol Josepho. Aceasta a fost pozitionata pe Broadway si pentru 25 de centi oricine putea sa ia acasa 8 poze developate. Intreg procesul dura injur de 10 minute.

…In primul an de la aparitia cabinei foto nu mai putin de 280.000 s-au bucurat de noua inventie.

…Prima companie care a produs si instalat cabine foto in Statele Unite a fost Photomato. Abia in acest moment fenomenul cabinelor foto a luat amploare.

…La mijlocul secolului 20 cele mai multe cabine foto eru instalate in biserici? Motivul este de usor de inteles. Marea majoritatea a evenimentelor au legatura si cu biserica.

De atunci si pana acum, cabinele foto au cunoscut o transformare spectaculoasa, devenint mai mici, mai usor de transportat si de instalat si nu in ultimul rand mai usor de folosit de catre public. Singurul lucru ramas neschimbat este DISTRACTIA generata de cabinele foto portabile.

Daca si tu ai un eveniment important si vrei sa le oferi invitatilor tai o experienta inedita, nu ezita sa ne contactezi. Peekabooth – Cabina Foto de Inchiriat pune la dispozitia ta si a invitatilor tai tot ce este nevoie pentru o seara de neuitat. Accesoriile si buna dispozitie garanteaza amuzamentul invitatilor si nu in ultimul rand oferim acestora posibilitatea sa ia acasa amintiri de la eveniment.