0724.023.846 / 0724.303.526 contact@peekabooth.ro

Photo Booth

cabina foto de inchiriat

Peekabooth

este o cabina foto deschisa in care incape toata gasca, nu doar cate 2 sau 3 persoane. Mai multa lume in poza = MAI MULTA DISTRACTIE!

accesorii traznite

ACCESORII

pentru toti. Masti, Peruci, palarii, Ochelari de toate dimensiunile, Mustati. Invitatii tai au de unde sa aleaga.

petreceri de neuitat

PEEKABOOTH

garanteaza buna dispozitie a invitatilor tai. In plus, pe langa distractie poti sa le oferi invitatilor pozele pe loc, in numai 10 secunde la fotografiere.

print instant

12 SECUNDE

atat trebuie sa astepte fiecare invitat pentru a primi poza facuta la cabina foto Peekabooth. Ofera invitatilor tai marturii haioase de la evenimentul tau.

CABINA FOTO DE INCHIRIAT PEEKABOOTH

Cabina Foto peekabooth nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea ta! Este un must-have care garanteaza distractia si buna dispozitie  invitatilor tai.

 

PEEKABOOTH - POZE ALTFEL - AMINTIRI DE NEUITAT

Cabina foto de inchiriat Peekabooth este alegerea perfecta pentru a oferi invitatilor tai amintiri foto de neuitat si o doza si mai mare de distractie. Cabina foto nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul tau! Nunta, botez, zi de nastere sau petrecere corporate, cabina foto Peekabooth este ideala pentru petrecerea ta. Cabinele noastre sunt deschise si ofera posibilitatea fotografierii simultane a mai multor persoane. Cu un design premimium, cabina foto Peekabooth se potriveste perfect cu orice tip de sala de evenimente si ofera un plus de culoare si distractie.

Noi ne aducem aportul la aceasta stare de bine prin: Tehnologie de ultima generatie in privinta softului de procesare al imaginii, aparat foto DSLR profesional, imprimanta foto de rezolutie mare, posibilitatea de a transforma fotografia in magnet si o mare gramada de masti, peruci, mustati, ochelari, buze, palarii samd. Scopul este ca oricare invitat ce trece prin fata aparatului foto sa isi gaseasca deghizarea potrivita si sa isi faca de cap, la propriu si la figurat! Partea faina este ca pe langa pozele standard in 2 sau 3 persoane, avem posibilitatea sa grupam chiar si 10-12 oameni in acelasi cadru – iti imaginezi ce poate iesi acolo, nu?

♥ Pozele sunt cele mai frumoase si accesibile amintiri. Ofera oaspetilor tai poze instant. Accesoriile si buna dispozitie care insotesc Cabina Foto Peekabooth contribuie din plin la starea de bine a invitatilor.

♥Cu ajutorul cabinei foto de inchiriat Peekabooth distractia si voia buna sunt garantate. NU INCERCAM SA REINVENTAM FOTOGRAFIA, ne dorim doar sa facem procesul fotografic mai distractiv si ALTFEL decat pana acum. Cabina foto, pe langa poze, ofera invitatilor o stare de bine si de relaxare in fata aparatului foto. Avand posibilitatea de a se vedea live pe ecranul de mari dimensiuni al cabinei invitatii vor fi mai relaxati si mai inventivi in fata ‘fotografului’.

Stim ca evenimentul tau este unic. Te asiguram ca si pozele sunt unice. Indiferent de dimensiunea pentru care optezi (10×15-marimea clasica; sau 5×10-stripuri) echipa Peekabooth iti ofera posibilitatea personalizarii aspectului acestora pana in cel mai mic detaliu.

Cabina Foto de Inchiriat PeekABooth nu este doar o cabina foto ci este o experienta. Serviciul pe care il oferim nu este doar fotografierea invitatilor ci o experienta completa, total diferita de ce ai vazut pana acum. 

Daca iti doresti ca invitatii tai  sa rada cu gura pana la urechi, sa se prosteasca cum n-au mai facut-o vreodata, sa se schimonoseasca ca niste copii de gradinita, sa se imbratiseaze cu patos, sa fie mai nebuni ca niciodata, atunci nu trebuie sa lipseasca la evenimentul tau, o cabina foto.

Toti incearca sa organizeze evenimentul perfect insa putini stiu cum sa reuseasca asta. Pentru ca o petrecere sa fie perfecta trebuie ca invitatii tai sa se distreze din primul pana in ultimul minunt. Noi venim in ajutorul tau si impreuna cu Cabina Foto Peekabooth asiguram un plus de distractie celor prezenti. Noi reusim sa ii facem sa rada chiar si pe cei mai seriosi si timizi invitati!

Afla ce putem face pentru tine – cere oferta de pret